Main menu

Jelenlegi hely

iskolai szociális segítő szolgáltatás

 

Útmutató az óvodai és iskolai szociális segítő tevékenységhez:

„Az óvodai, - és iskolai szociális segítő tevékenységet végző munkatársak feladata, hogy telefonon és elektronikus formában segítséget nyújtsanak a járásban élő gyermekeknek és szüleiknek a tantermen kívüli, digitális munkarendben való beilleszkedéshez, hozzájárulnak a gyermekek tanulmányi kötelezettségeinek teljesítéséhez, valamint támogassák a pedagógusok munkáját. E munkában működjenek együtt a helyi család- és gyermekjóléti szolgáltatást nyújtóval.

A gyermekekkel/fiatalokkal való folyamatos kapcsolattartást elektronikus formában is történhet (chat csoport, facebook oldal, egyéb online térben).”

Tehát az óvodai, - és iskolai szociális segítő szolgáltatás továbbra is,  - a megváltozott körülményekhez alkalmazkodva - biztosított; telefonon és elektronikus formában.

Kérem,hogy a digitális felületen informálják a gyerekeket / szülőket a lent megadott elérhetőségeimről!

Azokkal a diákok/szülőkkel, akikkel eddig egyéni segítő tevékenységet folytattam telefonon felveszem a kapcsolatot, informálódok róluk.

Kérem jelezzék azokat a tanulókat felém: akikkel nem sikerült a pedagógusnak felvenni a kapcsolatot ( akár ők lehetnek a rendszeren kívül, „csellengő” gyerekek)

Célom: telefonon és elektronikus formában segítséget nyújtsak a gyermekeknek és szüleiknek a tantermen kívüli, digitális munkarendben való alkalmazkodáshoz. Illetve az iskola látóköréből kiesett gyerekekkel, szüleikkel a kapcsolat felvétel.

Tisztelettel:

Kóder Zsuzsa

óvodai, - és iskolai szociális segítő

06/70/935-4889

koder.zsuzsa@meszegyi.hu